3daagse training

Het was weer een poos geleden Ik was rustig en nieuwsgierig. Het was me nog niet helder met welk doel ik erin ging. Ik voelde wel dat ik daar moest zijn.

Vrijdag zat ik daar rondkijkend naar de mensen waarmee ik het avontuur inging. Verdieping is iets anders dan basis, dat had ik snel in de gaten. 

Het thema (vooraf niet bekend) bevestigde right time, right place. Mijn thema afgelopen jaar. 

Ken je dat gevoel dat je zakt in een staat van zijn waarin aaneengesloten gebeurtenissen je steeds maar weer laten zien dat je proces vordert? Synchroniciteit is een super fijn gevoel. 

Ik zat daar vooral voor bevestiging voelde ik. Ik draag byFERM alleen en door in het samen te gaan en zaken met mezelf af te checken, voel ik me sterker, ik kan dit. FERM!

De ontdekking dat ik op persoonlijk vlak mijn proces gelopen heb (al kwam ik zeker nog puzzelstukjes tegen en dat blijft) gaf vertrouwen om nu écht zelf op te staan. Mensen kennis te laten maken met mijn unieke manier van werken. Dat ik ieder die komt ONTwikkelen weer voeding kan geven om het door te geven. De wereld samen een stukje mooier te maken. 

Ik kwam nog een klein gesloten doosje tegen, diep in mij, dat de sleutel verborg van deFERMEschool. 

Dat doosje heb ik geopend en de cirkel is rond. De deuren gaan snel open! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je als eerste op de hoogte wilt zijn. 

Vorige week schreef ik over de eend modus, transformatie naar de blik van een adelaar. 

Zondag kwam ik er pas achter dat er in de cursus ruimte al die tijd een adelaar naar me heeft gekeken. Precies in het hoekje dat ik vaker opzocht. 

Ik heb een waardevol weekend achter de rug waarin ik mooie mensen leerde kennen en van hun openheid heb kunnen leren. De kracht van leren in een groep is zo ontzettend sterk.  

Ook ben ik weerstand en frustratie tegengekomen toen ik de slaap niet kon vatten en dat ik dat zelf kon omzetten in acceptatie en rust was zeer fijn. 

Ook verdriet, om mijn fysieke beperking. Emotioneel lichaamswerk is in beweging komen en daarbij ook aangeven en verkennen van je grenzen, stapje verder en stapje terug. 

Zo heb ik afgerekend met een IK die van ‘af en toe’ naar mijn kofferbak is mogen gaan. Er kwam ook een IK tevoorschijn die me liet wankelen én tegelijkertijd heel stevig zette, de juiste balans heeft ervoor gezorgd dat hij een ere plekje krijgt. 

En ja ik heb mezelf ook echt aangekeken in de spiegel en ik kon volmondig zeggen ik ben trots op jou, ik geloof in jou en ga ervoor. Je leven valt of staat met de band die je met jezelf hebt. Dat gevoel van zelfacceptatie gun ik jou ook. 

Ik zou nog heel veel kunnen schrijven, dat ga ik niet doen, ik ga je uitnodigingen om te komen meedoen. Spreekt een thema je aan, kom! Bij twijfel, doen. Het gaat je zoveel moois opleveren. Want als iedereen een beetje meer van zichzelf gaat begrijpen en houden, vullen we de wereld met liefde! 

deFERMEschool 

Modules ,Thema-avonden, Workshops , Trainingen, Trajecten 

#persoonlijkeontwikkeling #zelfinzicht #psychodrama #nlp #emotioneellichaamswerk #rotsenwater #zelfzorg#bewustzijn #leren #onderwijs #byferm #actiefluisteren #communicatie #uniekecoaching #defermecoach #enzoveelmeer 

Meer artikelen

Volg byFERM

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Registratie Nieuwsbrief