Ouder-Kind Coaching

byFERM - Ouder-Kind Coaching

Ben jij die ouder, zijn jullie dat ouderpaar dat op een unieke manier wil kijken naar wat er aan de hand is? 

Niet alleen het gedrag dat het kind laat zien willen onderzoeken maar ook bereid om te kijken wat er bij jezelf gebeurd? Kwetsbaar durven opstellen. Een kind is vaak een spiegel voor jouw als ouder.

In mijn werk als leerkracht heb ik ouders zien worstelen tussen liefdevol zijn en grenzen stellen. 

Zelf vastlopen en er toch kunnen zijn voor je kind.

Keuzes maken die je hart verscheuren. Gevoelens van onmacht of juist macht.

Als moeder ervaar ik de strubbelingen, afwegingen en gevoelens zelf. Je kind gun je het allerbeste. Het is een deel van jou en soms maak je dit nog belangrijker dan je eigen gevoelens. Voor mij reden om me nog meer te verdiepen.

Ik stelde mezelf de vraag ‘bij wie kun je terecht wanneer je als kind extra aandacht en tijd nodig lijkt te hebben? Een plek waar je als ouder net zoveel (of meer) ruimte krijgt om te ontdekken hoe het anders kan?’

Een plek om belemmeringen te verbeteren? Steun, een duwtje in de juiste richting, een luisterend oor zonder oordeel. Niet alleen kijken naar de uitwerking maar juist zoeken naar de oorzaak. Alles op een rijtje zetten en een passend advies welke route te gaan vervolgen. Zonder meteen in een heel traject terecht te komen waarbij je zelf de regie verliest. Rust, ruimte, veiligheid en vertrouwen. Flexibiliteit, eerlijkheid, resultaatgericht, menselijk.

Maak kennis met de unieke werkwijze van byFERM.  Deskundigheid, ervaring, opleidingen, cursussen en verdiepingen op diverse vlakken.

ONT-wikkelen naar bewust-ZIJN. Kom nieuwe inzichten, vaardigheden en leerstrategieën verwerven. Door ontstane veranderingen in gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedrag krijg je weer grip op een vraagstuk, de situatie, jezelf en omgeving. Neem contact op. 

Houd ook het groepsaanbod in de gaten. 

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Plan een afspraak

kies behandeling*
selecteer datum & tijd*
Prijs: €
Naam*
e-mailadres*
Telefoon*
Opmerkingen
Totaalprijs: €

Registratie Nieuwsbrief