Ferme Vrouwen

Oorspronkelijke prijs was: € 65,00.Huidige prijs is: € 55,00. incl. BTW

Een begeleide vrouwencirkel. Een fijne, veilige plek om samen met andere vrouwen te kunnen zakken in je zijn.

FERME VROUWEN

Een begeleide vrouwencirkel. Een fijne, veilige plek om samen met andere vrouwen te kunnen zakken in je zijn. Elke keer een thema waarbij de energie van de groep leidend is.

Kernwoorden:

  • ont-moeten en ont-wikkelen
  • delen en helen
  • (h)erkenning
  • geen oordelen maar voordelen
  • zelfzorg
  • persoonlijke groei

2024: de frequentie is niet meer maandelijks, de avonden worden nog specialer vormgegeven. Het mag een beleving zijn, een moment van zelfzorg, ervaringsgericht jezelf vervullen in contact met de ander, persoonlijke groei. Een fijne veilige plek om jezelf te ont-wikkelen.

19 januari: De vrouwenlijn, we gaan een opstelling/psychodrama vormgeven rondom de vrouwenlijn. Het is ongelooflijk bijzonder om de generaties voor en na jou te voelen en te verbinden. Ook zit hier het onderdeel van je plek innemen in verweven. Nieuwsgierig naar de basis hiervan? Voel je welkom.

22 maart: Chakra’s in balans:

Zie onderaan deze pagina meer info over chakra’s.

We doorlopen 6 chakra’s, vanuit mijn achtergrond in de chakra psychologie maar vooral ervarend door middel van in beweging komen op diverse manieren. Daarnaast is er ruimte voor orakel kaarten, energetische reiniging, wat verder uit de groepsenergie naar voren komt. Laat je meenemen, voel je welkom.

19 april: Moederschap is het thema van deze editie van ferme vrouwen. Graag begeleid ik een groep moeders die het fijn vinden om (h)erkenning bij elkaar te vinden. Door middel van psychodrama en opstellingen gaan we met elkaar verkennen wat we collectief nodig hebben. Een open avond die vanuit de groepsenergie vormgegeven wordt.

Soms komen er onderdelen voorbij in een Ferme Vrouwen avond, hieronder licht ik er een paar toe:

Psychodrama is een actieve en krachtige vorm van therapie die gebruikmaakt van spel en acteren om emoties te verwerken en problemen op te lossen.

Een opstelling, ook wel constellatie genoemd is een ruimtelijke weergave van een (onderdeel van het) systeem, bijvoorbeeld van je familie of van de organisatie waarin je werkt. Een opstelling geeft een andere kijk op de oorzaken van bepaalde emoties of gedrag. Het maakt het onzichtbare zichtbaar

Een familieopstelling bewerkstelligt dat het systeem opnieuw wordt ‘geordend’, zodat iedereen energetisch de juiste plek weer kan innemen en er weer balans komt in het systeem. Hierdoor kan de levensenergie weer stromen. Na een opstelling komt er een proces op gang. Het kan zijn dat je los kunt laten wat is geweest is.

Cacao ceremonie, wat is het? Allereerst hart openend, het drinken van ceremoniële cacao bevordert je persoonlijke en spirituele groei. Zorgt voor creatie kracht. Fermheid. Deze bevat gezonde voedingsstoffen, mangaan, ijzer, magnesium, antioxidanten. De theobromine heeft een sterk effect op je gemoed en vrolijkheid. Het is puur en niet te verwarren met chocolade of chocomelk. Het beschermt je bloedvaten en heeft een modulerend effect op je neurotransmitters. (Neurotransmitters zijn stoffen die signalen doorgeven in de hersenen tussen zenuwcellen of spiercellen. Bekende neurotransmitters zijn adrenaline, dopamine, serotonine. Deze hebben vooral invloed op je gemoedstoestand.

Chakra’s zijn kruisingen tussen ons fysieke lichaam, mind/denken en ziel. Het zijn energiecentrums, energetische stromen in ons. Chakra’s hebben een grote invloed op het psychisch en lichamelijk evenwicht. Vaak wordt de energie van bepaalde chakra’s onderdrukt of geblokkeerd, waardoor je uit evenwicht kunt raken. In deze avonden werken we aan verbinden met, balans, blokkade opsporen, verheldering.

Energetisch, theoretisch: de avonden zijn steeds een combinatie van dat wat de groepsenergie dient. We verzamelen rondom een thema en gaan daar mee de diepte in. Praktisch gericht, oefeningen, psychodrama, opstellen, lichaamswerk, ademwerk, muziek, dans, energie uitwisseling, energetisch werk, spiritualiteit.

Al meer dan 50 vrouwen mocht ik verbinden op deze avonden, elke avond is weer zo bijzonder.

Voel je welkom

19.30u- 21.30u

‘t Vlinderhofke, Julianaweg 21, ST GEERTRUID

Lees ook de mooie reviews van vrouwen die je voorgingen op trustpilot.

Ik zie je graag!

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Registratie Nieuwsbrief