Human Design byFERM

 90,00 1.255,00 incl. BTW

Kom jij je verbinden met je design? Op z’n ferms* natuurlijk.

Het fundament van Human Design is gebaseerd op het idee dat iedereen uniek is en een specifieke blauwdruk heeft voor het leven. Via de “BodyGraph”, (een kaart die is afgeleid van je geboortegegevens) leer je hiermee spelen en jezelf (of je kind) beter begrijpen.

Human Design is een holistisch systeem dat verschillende esoterische en wetenschappelijke disciplines integreert, waaronder astrologie, de I Ching, de Kabbalah, het chakrasysteem en de genetica. Het doel van Human Design is om individuen te helpen inzicht te krijgen in hun eigen persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levensdoelen.

Het is een mooie aanvulling op de werkwijze van FERM de methode.

Hier zijn enkele van de belangrijkste componenten van Human Design:

  • Type: Er verschillende energie types – Reflector, Generator, Manifestor, Projector en Manifesting Generator. Elk type heeft specifieke kenmerken en strategieën voor het nemen van beslissingen.
  • Autoriteit: Dit verwijst naar de manier waarop je iets het beste kan doen. Het kan bijvoorbeeld gebaseerd zijn op emoties, instincten, of andere factoren.
  • Profiel: Het profiel geeft inzicht in de rol die je in het leven speelt en hoe je jezelf presenteert aan anderen.
  • Centra en Kanalen: Dit zijn energetische centra en verbindingen op de BodyGraph die aangeven hoe energie stroomt en wordt verwerkt bij jou.
  • Incarnatierichting: Dit heeft betrekking op de manier waarop iemands ziel ervaringen in dit leven zoekt en verwerkt.

*op z’n ferms: flexibel, eerlijk, resultaatgericht, menselijk. Je ontvangt geen heel blauwdruk boek (dat is een optie en besteed ik uit) wel die tools die je nodig hebt om verder te kunnen voelen hoe iets werkt voor jou, wat vooral belangrijk is is dat je leert verbinden met jezelf en je design, dat gaat stap voor stap. Oja en fysiek, ik wil je zien. Op beeld of in mijn praktijk.

Ik heb een projector energie en ben in staat om je te gidsen. Te zien wat jij nog niet ziet.

In sessies hoor ik mezelf er steeds vaker over. Ik kan via het design weer een andere vorm van verdieping aanbieden. We stappen er letterlijk in. Ik laat het je voelen. Ervaren. Spelen in je design. 

Zie hier onder een aantal reviews:

‘Ik mocht deze sessie ervaren bij Nadine. Ik ben al vaker bij haar geweest en kan alleen maar vol lof zijn over deze power vrouw. Ze heeft zoveel wijsheid in zich en de gave om dit op een bijzondere manier te koppelen voor mij. Human Design was nieuw voor mij, ik ben veel inzichten rijker’ 

‘Nadine nodigt mij als mede projector en al ervaren met human design uit. ik ben diep geraakt in de werkwijze. Ze voelt je gewoon aan (bijna eng hihi) en sluit zo mooi aan bij precies dat wat je nodig hebt met haar ferme toolkit. In het bijzonder: mijn gedefineerde centrum van zo een andere kant belichten dat ik er nu nog van ga stralen. Lieve Nadine je puurheid en blik op de mens maakt de wereld mooi. R’

‘Een zeer speciale human design reading gehad bij Nadine. Ik liep er zelf mee vast. Human design is er maar mijn verleden ook. Hierdoor raakte ik verstrikt. Bepaalde dingen die ik mee draag in mijn systeem. Dus er lag iets wat ik moest doorbreken. Nadine heeft een opstelling hiervoor gedaan en mij een chakra healing gegeven, toen terug naar het design en het voelde meteen al anders, lichter en ik merk het verschil helemaal in mijn dagelijkse leven. Nadine je bent van onschatbare waarde dankjewel.’ 

 

 

 

Human Design sessie byFERM kan in 4 varianten gekozen worden:

Human Design Basis

Je ontvangt je chart digitaal (voorafgaand aan de sessie) en uitgeprint in de sessie. Samen kijken we naar je ingangen met afstemming op jouw energie. Welke info uit je design heb je NU nodig om een stap verder te komen? Op een heldere manier kennis maken met je design én voelen wat het voor jou kan doen.

Human Design Kinderen

Leer je kind beter begrijpen, ontvang tools en inzichten op basis van het design. Simpele uitleg en ervaren door FERM de methode. 

T/m 12 jaar mag je deze sessie voor je kind boeken. Vanaf 13 jaar boek je een basis sessie en neem je je kind mee.

Human Design Verdieping

Je bent al bekend met je human design maar al die woorden, tekens, kleuren, cijfers… dansen voor je ogen.

Ik kijk met je mee en zie ingangen die jou weer in je kracht zetten.

Een dikke vette combi van human design en FERM de methode.

Kom beleven.

Human Design Dive

We duiken dieper in je design en leggen verbindingen zodat je je blauwdruk daadwerkelijk kan voelen.

Stap voor stap nemen we je human design mee in dat wat zich afspeelt in je leven. Verleden, heden, toekomst krijgen een plek. 

We maken combinaties met energetisch werk, psychodrama en meer uit FERM de methode.

6 sessies in de praktijk van 90 minuten & 6 keer maandelijks contact moment (jaar traject)

 

Human Design byFERM

Human Design Basis, Human Design Kinderen, Human Design Verdieping, Human Design Dive

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Registratie Nieuwsbrief

Human Design byFERM
 90,00 1.255,00 incl. BTWOpties selecteren