Bach byFERM kinderen

Bach byFERM - Kinderen

Een persoonlijke Bach byFERM mix helpt het kind weer kind te kunnen zijn en zich fijn te voelen.

Stel een persoonlijke remedie voor je kind samen

Wanneer je kind gedrag vertoont dat opvalt kan het duiden op niet lekker in zijn vel zitten. Door middel van een persoonlijke Bach byFERM mix helpt dit het kind weer kind te kunnen zijn en zich fijn te voelen.

’Mijn dochter werd wakker door nare dromen, door de persoonlijke benadering van byFERM slaapt ze weer fijn door. L.’

Een kind heeft zijn eigen persoonlijkheid met karaktereigenschappen die al met de geboorte in het kind aanwezig zijn. Een kind ontwikkelt zich verder in de jaren dat hij opgroeit. Alle gevoelens waarmee dit ontwikkelingsproces gepaard gaat kunnen we ondersteunen met Bach bloesem remedies. Bijvoorbeeld angst, onzekerheid, overgevoeligheid, eenzaamheid, wanhoop, (over)bezorgdheid, onverdraagzaamheid, boosheid etc. De Bach byFERM persoonlijke mix helpt om het positieve naar boven te halen en om minder fijne ervaringen en nare gevoelens te verwerken of ermee om te leren gaan.

Een Bach byFERM mix is ‘magie uit een flesje’ echter is de werking niet te voorspellen. Soms is er meteen een reactie zoals een gevoel van ontspanning, plotselinge inzichten of zichtbare veranderingen. Ook kan de reactie binnen enkele weken pas opvallen. Dit hangt samen met de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt, of er acute signalen zijn aangepakt of de klacht/emotie al langere tijd bestaat.

Er kunnen nieuwe zaken aan de oppervlakte komen, ook kan er na een duidelijke verbetering een stilstand of zelfs een terugval in het proces zichtbaar worden. De Bach bloesem remedies werken de lagen door. Ze onderdrukken dus niets. Bij het kind gebeurt dat op de manier en op het moment dat bij hem past.

’Onze zoon kon op schoolochtenden behoorlijk te keer gaan. Door slechts een coach sessie voor mij als ouder, geweldig vormgegeven! en een persoonlijke Bach mix voor mijn zoon zijn de ochtenden nu veel fijner. -SF

Het is niet de bedoeling om een kind te veranderen omdat je er als ouder last van hebt. Je moet het als ouder belangrijk vinden dat je kind zichzelf beter leert kennen. Door de Bach byFERM mix leert het kind om te gaan met de moeilijkere emoties. Bach bloesem remedies helpen kinderen dan ook om zichzelf te veranderen, maar niet omdat het gedrag ongewenst is. Omdat het gedrag voortkomt uit iets wat het kind dwars zit. Voorbeelden zijn slecht slapen, snel huilen, druk gedrag, ruzie maken etc. Vaak is het lastig om dan begrip op te brengen voor de oorzaak van zulk gedrag en niet op het gedrag zelf te reageren. Ook door de omgeving wordt dit niet altijd begrepen, dat legt druk op jou als ouder. Een reactie op gedrag is dan snel gegeven.

Elke remedie kan helpen bewustzijn te versterken en blokkades op te heffen. Een steuntje in de rug om tot de volle ontplooiing van je mogelijkheden te komen. De werking is uniek, omdat je met deze therapie aan je (negatieve)emoties/gevoelens en je innerlijk kunt werken. De remedies van Bach werken van binnenuit, je word je bewust van je gedachten en gevoelens. Je levenshouding, manier van reageren en gevoel verandert op een positieve manier. Je krijgt inzicht in jezelf en het helpt om moeilijke periodes beter door te komen, Bach remedies ontnemen geen leermomenten maar ondersteunen de manier van omgaan ermee.

Bach bloesem remedies werken op het mentale en emotioneel gebied, lichamelijke klachten kunnen dan minder worden of zelfs verdwijnen. De oorzaak van een kwaal aanpakken is belangrijker dan de uitwerking ervan. Ik ga graag samen met jou op zoek naar de onderliggende boodschap achter klachten van je kind.

Iedere remedie heeft eigen unieke kwaliteiten, net als ieder mens en dier. Door het gebruik van een remedie leer je gebruik te maken van je eigen unieke kwaliteiten. Je kunt het vergelijken met een leraar: deze helpt je om je lessen te leren. De bedoeling is dat je niet alleen maar wakker gemaakt wordt, maar dat je zelf ook in beweging komt om tot bloei te komen. Om je weg daarin te vinden kunnen we dit samen uitwerken in een consult.

Bach byFERM kan los gebruikt worden of ingezet als ondersteuning in een uniek byFERM traject.

Vragenlijst byFERM Bach bloesem remedies KINDEREN

Een persoonlijk flesje Bach byFERM mix kost €22, we zijn transparant over de inhoud en er zit een beknopte uitleg bij. 

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Registratie Nieuwsbrief