Bach byFERM volwassenen

Bach byFERM - Volwassenen

Dit behandelsysteem is het meest perfecte dat sinds mensenheugenis aan de mensheid is gegeven! Iedereen weet dat dezelfde kwaal bij iedereen een andere uitwerking heeft. Precies die uitwerking moet worden behandeld, omdat die naar de werkelijke oorzaak voert. (..) De belangrijkste reden dat de medische wetenschap faalt is dat daarmee de gevolgen worden aangepakt en niet de oorzaak.

Stel jouw persoonlijke remedie online samen

‘Om in goede gezondheid te verkeren moet men in harmonie zijn met zijn ziel’

Deze uitspraak van Dr. Bach heeft mij erg geholpen in het vinden van mijn weg in herstel. Door eigen ervaring werk ik met de remedies van Dr. Bach. Ik heb de studie gevolgd en al veel mensen positief hiermee mogen ondersteunen.

Het is geschikt voor iedereen! Voor kinderen, zwangeren en dieren geldt een aangepaste bereiding.

Elke remedie staat voor een bepaalde gemoedstoestand. Wanneer je je niet fijn voelt, geen balans ervaart, kunnen er klachten ontstaan zoals angsten, onzekerheid, (over)bezorgdheid, piekeren, slaapproblemen, wanhoop, somber voelen  etc. De Bach bloesem remedies hebben vooral invloed op stemming en emotie. Echter indirect hebben de remedies ook invloed op het fysieke functioneren en dus op lichamelijke klachten en ziekte. Deze laatste worden opgevat als signalen van een innerlijk conflict. Door het samenstellen van een persoonlijke Bach byFERM mix achterhalen we de oorzaak en pakken we die aan, die is belangrijker dan de klacht zelf. Ik ga graag samen met jou op zoek naar de onderliggende boodschap achter klachten.

Elke remedie kan helpen bewustzijn te versterken en blokkades op te heffen. Een steuntje in de rug om tot de volle ontplooiing van je mogelijkheden te komen. De werking is uniek, omdat je met deze therapie aan je (negatieve)emoties/gevoelens en je innerlijk kunt werken. De remedies van Bach werken van binnenuit, je word je bewust van je gedachten en gevoelens. Je levenshouding, manier van reageren en gevoel verandert op een positieve manier. Je krijgt inzicht in jezelf en het helpt om moeilijke periodes beter door te komen, Bach remedies ontnemen geen leermomenten maar ondersteunen de manier van omgaan ermee.

De bedoeling is dat je niet alleen maar wakker gemaakt wordt, maar dat je zelf ook in beweging komt om tot bloei te komen. byFERM biedt hier graag ondersteuning. Door middel van coaching op een zeer unieke wijze.

Een Bach byFERM mix is magie uit een flesje echter is de werking niet te voorspellen. Soms is er meteen een reactie zoals een gevoel van ontspanning, plotselinge inzichten of zichtbare veranderingen. Ook kan de reactie binnen enkele weken pas opvallen. Dit hangt samen met de fase in je leven waarin je je bevindt, of er acute signalen zijn aangepakt of de klacht/emotie al langere tijd bestaat.

Er kunnen nieuwe zaken aan de oppervlakte komen, ook kan er na een duidelijke verbetering een stilstand of zelfs een terugval in het proces zichtbaar worden. De Bach bloesem remedies werken de lagen door. Ze onderdrukken dus niets.

In het begin worden er veel en vaak Bach druppels genomen. Je zult vanzelf merken dat dit afneemt. Vervolgens wordt het als onderhoud ingezet en uiteindelijk kun je op eigen kracht verder.

Daarnaast zijn remedies ook bedoeld om je nog beter te voelen. Vul vooral eens de online vragenlijst in en ontdek wat de Bach byFERM voor jou kan doen.

Een persoonlijke remedie mix kost €22 en we zijn transparant over de inhoud ervan, daarnaast volt er ook een beknopte uitleg. 

Bach byFERM kan los gebruikt worden of ingezet als ondersteuning in een uniek byFERM traject.

Vragenlijst byFERM Bach bloesem remedies VOLWASSENEN

Voor de kinderversie, zie Bach byFERM kinderen

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Registratie Nieuwsbrief