Nadine Defesche

Nadine Defesche

FERM staat voor flexibel, eerlijk, resultaatgericht, menselijk. Die woorden omschrijven mij, Nadine (1985).

Daarnaast ben ik positief, sociaal, leergierig, inlevend en ondernemend.
Ik neem mijn verantwoordelijkheid en ontferm mij graag over mensen. Ferm staat ook voor kracht. DeFERMEcoach vloeide daaruit voort.
Een mooie samenkomst en een naam die mij dan ook goed past.

Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en mezelf blijven uitdagen zorgt ervoor dat ik een breed scala aan opleidingen, cursussen, verdiepingen en scholingen heb gevolgd. O.a. leerkracht, rots&water trainer, kindercoach, holistisch masseur, mindfulness, reiki, bachbloesem consulent, mediumschap, chakra healing, NLP, emotioneel lichaamswerk en momenteel volg ik de 3-jarige opleiding tot psychodramatherapeut. Gestart in januari 2020. 

Ik noem mezelf ook wel multipotentialist. 

Na jaren werken in het (speciaal) onderwijs ben ik na de geboorte van onze tweede dochter door gezondheidsklachten getroffen. Hierop volgde een burn-out, een heftige periode in mijn leven en dat van mijn gezin. Een hersteltraject volgde, in de reguliere en complementaire zorg. Hier heb ik veel ervaringen opgedaan. 

Een eigen onderneming is altijd mijn stille droom geweest. Ik geloof in de kracht van coachen en behandelen. Ik laat je graag kennis maken met mijn eigen unieke werkwijze.

Voel je welkom, Nadine 

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Registratie Nieuwsbrief