Unieke Coaching

byFERM - Unieke Coaching

ONT-wikkelen tot bewust-ZIJN. byFERM werkt vanuit 5 invalshoeken:

  • Fysiek: welke signalen geeft je lichaam en wat vertellen deze jou? Hoe beweeg jij door het leven?
  • Mentaal: welke gedachten komen bij je op en wat doen deze met jou? Welke rol speelt je hoofd?
  • Emotioneel: welke patronen, overtuigingen en afweermechanismen belemmeren jou? Wat is aangeleerd en weggestopt? Waar zit jouw blinde vlek?
  • Energetisch: welke chakra’s mogen meer in balans? Hoe voelt jouw energieveld en aura aan?
  • Spiritueel: hoe is het contact met je ziel? Wat is jouw zielsplan?

Via een uniek coach consult bepaal jij jouw weg. 

Soms is de verbinding met jezelf zoek. Je zit ergens mee. Je staat stil, wilt vooruit maar weet niet hoe. Je hebt klachten, of niet. Je hebt een doel voor ogen, of nog niet. Waar verlang je naar?

byFERM heeft een eigen manier ontwikkelt om het beste in jezelf naar boven te halen. Deze unieke wijze is ontstaan door eigen ervaringen en professionele ontwikkeling op diverse vlakken. Ik laat je graag kennis maken met de kracht van de combinatie tussen coachen en behandelen. byFERM combineert therapeutische tools en energetische technieken vanuit diverse opleidingen en cursussen aangevuld met edelstenen, Bachbloesems, essentiële oliën en celzouten. 

Je leven bestaat uit een stroom van ervaringen, deze stopt nooit. Zodra je een ervaring opdoet wordt deze direct gekoppeld aan een vakje in jouw rugzak. Met jouw opvattingen. Voldoet de ervaring? Dan voel je je fijn. Voldoet deze niet? Dan voel je je naar. Je kwaliteit van leven komt niet voort uit je ervaringen maar is afhankelijk van je rugzak, hoe werken jouw vakjes? In je rugzak heb jij aangeleerde manieren zitten die je reactie bepaalt. Je kunt jouw rugzak eens neerzetten en de vakjes een voor een bekijken, leegmaken, vervangen of de inhoud aanpassen. Het gaat dan niet over goed/fout of waar/niet waar maar over de relatie tussen jou en jezelf, jouw kwaliteit van leven.

In een kort intakegesprek bepalen we samen welke weg we inslaan. 

Volg deFERMEpodcast via:

spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
luister-op-apple-podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_8x
anchor.fm

Plan een afspraak

kies behandeling*
selecteer datum & tijd*
Prijs: €
Naam*
e-mailadres*
Telefoon*
Opmerkingen
Totaalprijs: €

Registratie Nieuwsbrief